×

Toegevoegd aan je winkelmandje

Agenda's
Je agenda is niet alleen iets wat je zo’n 2.000 keer per jaar gebruikt voor school, maar ook waar persoonlijke en waardevolle zaken in bewaard. Afspraken die je nooit zou vergeten, maar als herinnering wilt bewaren. Hieruit blijkt wel hoe belangrijk het kiezen van een schoolagenda 2018-2019 is. Het is per slot van rekening voor een jaar je meest betrouwbare vriend.

Hoe kies je nu je agenda?
Er zijn vele dingen waar je op kunt letten. Wil je een agenda met ringband of juist niet, met een elastieken sluiting of niet. Is er voldoende ruimte om te schrijven, ook niet school gerelateerde zaken. Hoever staan de lijntjes uit elkaar, en hoeveel lijntjes heeft de agenda, vanwege de uren en wil je ruimte om notities in op te schrijven? Vrijwel alle schoolagenda’s voldoen aan bovenstaande dus wat blijft over?

Luister naar je gevoel. Welke schoolagenda vind je op het eerste gezicht het leukst. Want vergeet niet dat je hem elke dag meerdere keren zult gebruiken. Kies daarom een schoolagenda 2018-2019 uit ons brede assortiment.