×

Toegevoegd aan je winkelmandje

Schriften en Mappen
Schriften & Mappen
De naam schrift/ schriften: is afgeleid van het woord schrift (het schrijven). Men vermoedt dat het schrift zo’n 5.000 tot 6.000 jaar geleden, rond 3500 v Chr. ontstond. Het werd gebruikt om gebeurtenissen en handelsovereenkomsten op te schrijven. Hierdoor weten we ook veel over de geschiedenis. In die tijd gebruikten ze steen, kleitabletten, hout en de papryrusrol; een soort papier gemaakt van rietstengels die lang de rivier de Nijl in Egypte groeiden. Van het woord Papyrus is het woord Papier afgeleid. De keuze aan schriften is tegenwoordig enorm. Er zijn vele designs, modellen, maten en met verschillende inhoud, zoals gelinieerd, blanco en geruit.

Naast de vele schriften is de keuze aan opbergmappen ook groot. Er zijn ringbanden, elastomappen, storageboxen en documentenmappen. Ook hier is een ruime keuze aan verschillende designs en modellen. Genoeg keuze om je papieren goed in op te bergen en te bewaren.

Uit diverse studies blijkt dat het maken van aantekeningen met pen en papier helpt om alles beter te onthouden. Maar laten we elkaar niet voor de gek houden. Je wilt natuurlijk ook een schrift omdat het er cool uitziet.